HomeKennismakenDienstenNIEUWSAGENDAReferentiesContact
Trailerlaadproblemen
GedragsproblemenInstructiePaard in trainingScheren & ToiletterenPaardentransportAlg. Voorwaarden
  Trailerlaadproblemen 
  Spanningsproblemen 

   

 

  Problemen met trailerladen??

   

  Wil je paard de trailer niet in of schiet hij juist als een kanonde trailer uit. Of ervaar je juist hele andere problemen omtrent de trailer en het vervoeren. Bijvoorbeeld dat je paard wel goed te laden is, maar onderweg de trailer afbreekt. Of je paard laat zich vallen in de bochten?

  Dit zijn allemaal lastige problemen en heelherkenbaar voor veel paardenmensen. Ik kom ze met regelmaat tegen en los ze graag voor je op.

   

  Door de juiste manier van aanpak kunnen al deze problemen worden opgelost. Dus vanaf nu geen getouwtrek meer, geen lijnen meer achter het paard langs of bezems of andere vreselijke opties. Jij wilt toch ook met een loshangend touwtje je paard op een prettige manier in de trailer zetten en vervoeren?

   

  De training

  Bij een trailerlaadtraining ga ik eerst het paard trainen. Hierbij leg ik zo veel mogelijk uit zodat je begrijpt waarom en hoe ik iets doe. Nadat het paard enigszins wil gaan meewerken ga ik de eigenaar trainen. De eigenaar gaat vervolgens onder mijn begeleiding de training afmaken. Dit is een heel belangrijk onderdeel! De eigenaar moet precies weten wat te doen in deze situatie zodat het probleem niet meer terugkomt. Als de eigenaar zijn paard met 2 vingers in de neus kan laden zonder moeite is de training geslaagd.

   

  Tijdens een training geef ik heel veel informatie en tools. Daarom is het voor de toeschouwer natuurlijk ook een interessante training! Het is een trainingsmethode waar je altijd weer op terug kan vallen. Mocht je een keer een terugslag krijgen en je houdt je aan deze methode zal je geen problemen meer hebben met het trailerladen. Natuurlijk is elk paard en elk probleem weer anders, daarom pas ik mijn training ook altijd aan het paard aan. Als de training is afgerond heeft het paard geleerd in alle rust te laden. Het is hierna wel de bedoeling dat de eigenaar gaat oefenen en deze training gaat bevestigen. Zo word het aangeleerde gedrag automatisme en zal er geen probleem meer zijn.

   

  Voor het oplossen van gedragsproblemen kom ik in het hele land evenals in BelgiŽ! Heb je vragen of opmerkingen, mail ze mij dan gerust! Prijzen zijn op verzoek verkrijgbaar.

   

 


Copyright (c) 2021 Go With  Flo. All rights reserved.

info@gowithflo.nl