HomeKennismakenDienstenNIEUWSAGENDAReferentiesContact
Kennismaken

   

  Wie is Florence

   

  Mijn naam is Florence Faber en van jongs af aan ben ik al druk in de weer met mijn hobby, paarden. Nadat ik op mijn 18e de havo succesvol had afgerond ben ik direct gaan werken en kon ik eindelijk op zoek gaan naar een eigen paard. Al snel vond ik een geweldig dier en vanaf dat moment kon ik niet meer zonder een eigen paard.

  Sinds afgelopen december woon ik samen met mijn ouders en zusje in Erichem (ten noord-westen van Tiel). Ik heb altijd mijn paarden in pension gehad maar nu staan ze heerlijk aan huis! Door deze luxe kwamen er al snel meer paarden en zo heb je er ineens 3! Een 16-jarige KWPN ruin, Savarone waar ik Z2 dressuur mee rijd. Een 8-jarige Oldenburger merrie, Whispering Royal Lady, haar breng ik uit in de Z1 dressuur. En dan heb ik nog een 6-jarige KWPN merrie, Evazelma, ik heb haar als veulentje gekocht en haar start ik in het M1. 

   

  Opleiding

   

  In 2007 begon ik mijn opleiding in Meerle (België), de ISPH (International School for Professional Horsemanship), een deeltijd-instructeursopleiding waar ik hoopte mijn kennis en rij-technieken te verbeteren. Dit was zeker het geval waar ik tot op de dag van vandaag nog steeds met plezier gebruik van maak. Hier heb ik pas echt geleerd wat er werkelijk bij het paardrijden en bij het houden van paarden komt kijken. Het waren 3 schooljaren die ik echt niet had willen missen. Sindsdien geef ik enthousiast les en vind ik het geweldig om met mijn lesklanten aan het werk te gaan.
   

  Nadat ik de ISPH had afgerond wist ik al meteen welke opleiding ik hierna wilde gaan doen: Gedragstherapie voor paarden. Dit was ook één van de vakken die wij regelmatig kregen op de ISPH. Omdat gedragsproblemen bij paarden mij erg aanspreekt en ik vaak met paarden met gedragsproblemen in aanraking kom ben ik mij hier verder in gaan verdiepen. In 2011 startte ik hiervoor de opleiding: 'Gedragstherapie voor mens en paard' die word gegeven door Petra Vlasblom van 2moons. In 2014 heb ik deze 3jarige opleiding afgerond en mijn diploma in ontvangst mogen nemen.

   

  Go With The Flow

   

  Go with the flow is het gevoel wat ik iedere ruiter gun in het paardrijden. Dit gevoel waarin je meegaat in de flow van het paardrijden, waarbij je paard precies doet wat van hem word gevraagd op de kleinste en fijnste aanwijzingen, dit gevoel, deze flow, is voor iedereen weggelegd die maar bereid is hierin te investeren. Lees gerust verder op mijn website hoe ik tot die Flow wil komen en wat mijn visie is op goed paardrijden. Ik heb het vertrouwen in mijn manier van rijden en lesgeven ik zou het je graag in een proefles eens willen laten zien en ervaren!

  If you want to go with the Flow:

            Go With Flo!


Copyright (c) 2011 Go With  Flo. All rights reserved.

info@gowithflo.nl