HomeKennismakenDienstenNIEUWSAGENDAReferentiesContact
Kennismaken

   

  Over mij

   

  Mijn naam is Florence de Vos- Faber en van jongs af aan ben ik al druk in de weer met mijn hobby, paarden. Nadat ik op mijn 18e de havo had afgerond ben ik direct gaan werken en kon ik eindelijk op zoek gaan naar een eigen paard. Al snel vond ik een geweldig dier en vanaf dat moment kon ik niet meer zonder een eigen paard.

  In 2010 ben ik samen met mijn ouders verhuisd naar Erichem. Ik had altijd mijn paard in pension gehad maar vanaf dat moment kon hij heerlijk aan huis staan! Door deze luxe kwamen er al snel meer paarden; Savarone, inmiddels 22-jarige KWPN ruin, waar ik Z2 dressuur mee heb gereden. Een 14-jarige Oldenburger merrie, Whispering Royal Lady, met haar heb ik ook Z2 gereden. En dan heb ik nog een 12-jarige KWPN merrie, Evazelma en haar start ik ook in het Z2. Alle 3 worden gebruikt in de lessen en door hun verschillende eigenaardigheden en karakters dienen ze als hele fijne leerpaarden voor mijn klanten!

   

  Opleiding

   

  In 2007 begon ik mijn opleiding in Meerle (België), de ISPH (International School for Professional Horsemanship), een deeltijd-instructeursopleiding waar ik hoopte mijn kennis en rij-technieken te verbeteren. Dit was zeker het geval waar ik tot op de dag van vandaag nog steeds met plezier gebruik van maak. Hier heb ik pas echt geleerd wat er werkelijk bij het paardrijden en bij het houden van paarden komt kijken. Het waren 3 schooljaren die ik echt niet had willen missen. Sindsdien geef ik enthousiast les en vind ik het geweldig om met mijn lesklanten aan het werk te gaan.

   

  Eén van de vakken op de ISPH was 'Gedragstherapie voor paarden', na de eerste les in dit vak wist ik meteen dat ik hiermee verder wilde na de ISPH. Het vak sprak mij erg aan en ik kom veel paarden tegen die een (gedrags)probleem hebben of waar wij een probleem mee hebben. Ik ben mij hier verder in gaan verdiepen en in 2011 startte ik hiervoor de opleiding: 'Gedragstherapie voor mens en paard' die word gegeven door Petra Vlasblom van 2moons. In 2014 heb ik deze 3jarige opleiding afgerond en mijn diploma in ontvangst mogen nemen.

   

  Na de ISPH ben ik bij Marie-José Timmermans terrecht gekomen en daar les ik regelmatig om mij te blijven ontwikkelen op het rijtechnische vlak.

  Ook in het werken aan de hand wil ik mij graag blijven ontwikkelen en dat doe ik sinds een paar jaar onder de begeleiding van Joyce Mulder.

   

   

   

  Go With The Flow

   

  De afgelopen 10 jaar heb ik mij op veel verschillende vlakken ontwikkeld. Veel gezien en veel meegemaakt. Leuke, lieve, makkelijke en moeilijke paarden, het heeft mij heel veel gebracht! Door alle ervaringen kan ik steeds meer mensen en meer paarden helpen op welk vlak dan ook. Go with the flow is het gevoel wat ik iedereen gun. Of je nou wilt rijden, aan de hand wilt werken, de band met je paard wilt versterken of een probleem de wereld uit wilt helpen. Het gevoel waarin je meegaat in de flow van het samenwerken met jou paard! Het gevoel waarbij je paard precies wil doen wat jij van hem vraagt op de kleinste en fijnste aanwijzingen. Dit gevoel, deze flow, is voor iedereen weggelegd die maar bereid is hierin te investeren. Lees gerust verder op mijn website hoe ik tot die Flow wil komen en wat mijn visie is. Ik heb het vertrouwen in mijn manier van rijden en lesgeven, ik zou het je graag in een proefles willen laten zien en ervaren!Copyright (c) 2021 Go With  Flo. All rights reserved.

info@gowithflo.nl