HomeKennismakenDienstenNIEUWSAGENDAReferentiesContact
Paardentransport
GedragsproblemenInstructiePaard in trainingScheren & ToiletterenPaardentransportAlg. Voorwaarden

    

   OP DIT MOMENT IS TRANSPORT VAN UW PAARD TIJDELIJK NIET MOGELIJK!

    

   Wilt u uw paard verhuizen? Wilt u opwedstrijd of een weekje met uw viervoeter op vakantie? Ik breng u overal heen en zorg ervoor dat uw paard veilig aankomt op de plaats van bestemming.

   De ervaring is vollop aanwezig. Al jarenlang rijdt ik met de paardentrailer door het hele land en ook over de grens hebben ze mij regelmatig voorbij zien komen. Ik rijdt met geduld en rust om ervoor te zorgen dat het paard zo comfortabel mogelijk in de trailer blijft staan.


   De paarden die ik vervoer worden alleen op een nette manier in mijn trailer gezet. Dit voor het behoudt van het paard en mijn trailer. Het spreekt voorzich dat paarden die de trailer onderweg afbreken niet door mij vervoerd gaan worden. Mocht uw paard vervoerd moeten worden maar is hij/zij moeilijk te laden of heeft hij/zij problemen onderweg in de trailer. Dan kan ik deze problemen voor u oplossen zodat zej in het vervolg wl makkelijk te vervoeren zijn.
   Bij grote problemen gaat een training aan het vervoeren vooraf!


   Ik ben in het bezit van een nette 5 sterren 2-paards Heja trailer met aan de binnenkant voor een groot gedeelte bekleed met rubber zodat uw paard zich niet kan bezeren. De trailer heeft een hoogte van 2.23 m. Hele grote paarden zoals Shires zal ik dus helaas niet kunnen vervoeren. Voor de trailer staat altijd een sterke auto die ook 2 paarden in deze trailer kan vervoeren.

    

   Als er onderweg schade word aangericht aan de trailer of auto door het te vervoeren paard, worden deze kosten in rekening gebracht bij de eigenaar.

    

    

   Prijzen zijn op verzoek verkrijgbaar.

 


Copyright (c) 2021 Go With  Flo. All rights reserved.

info@gowithflo.nl