HomeKennismakenDienstenNIEUWSAGENDAReferentiesContact
Paardentransport
GedragsproblemenInstructiePaard in trainingScheren & ToiletterenPaardentransportAlg. Voorwaarden

    

    

   Wilt u uw paard verhuizen? Wilt u opwedstrijd of een weekje met uw viervoeter op vakantie? Ik breng u overal heen en zorg ervoor dat uw paard veilig aankomt op de plaats van bestemming.

   De ervaring is vollop aanwezig. Al jarenlang rijdt ik met de paardentrailer door het hele land en ook over de grens hebben ze mij regelmatig voorbij zien komen. Ik rijdt met geduld en rust om ervoor te zorgen dat het paard zo comfortabel mogelijk in de trailer blijft staan.


   De paarden die ik vervoer worden alleen op een nette manier in mijn trailer gezet. Dit voor het behoudt van het paard en mijn trailer. Mocht uw paard vervoerd moeten worden maar is hij/zij moeilijk te laden? Dan hoeft dit geen probleem te zijn! Op dit moment volg ik de opleiding 'Gedragstherapie voor paarden' die wordt gegeven door 2moons. Paarden die dus moeilijk te laden zijn kan ik in overleg met u eventueel opnieuw leren trailerladen zodat hij in het vervolg wl makkelijk door u te laden is en vervoerd kan worden.


   Ik ben in het bezit van een nette 5 sterren 2-paards Heja trailer met aan de binnenkant voor een groot gedeelte bekleed met rubber zodat uw paard zich niet kan bezeren. De trailer heeft een hoogte van 2.23 m. Hele grote paarden zoals Shires zal ik dus helaas niet kunnen vervoeren. Voor de trailer staat altijd een sterke auto die ook 2 paarden in deze trailer kan vervoeren.

    

    

   Prijzen zijn op verzoek verkrijgbaar.

 


Copyright (c) 2011 Go With  Flo. All rights reserved.

info@gowithflo.nl