HomeKennismakenDienstenNIEUWSAGENDAReferentiesContact
Lesklanten
LesklantenGedragsproblemenTrailerladen

  Referenties van een aantal lesklanten..

 

   

  Inmiddels heb ik alweer zeven maanden wekelijks les van Florence. Voordat ik les van haar kreeg, had ik veel moeite met mijn eigenwijze haflinger Ginger! Hij was continue aan het verzetten en zette me echt met mijn rug tegen de muur. Zo kwam hij onder het werken uit en werd het steeds lastiger om hem te rijden. Vanaf de eerste les van Florence ging dit stukken beter. Ze zag gelijk dat het er één is die flink aan het werk gezet moet worden.

  Hiermee zijn we aan de slag gegaan en inmiddels loopt mijn paardje veel beter en leren we samen iedere les nieuwe dingen.

  Erg fijn is dat Florence meedenkt en oplossingen zoekt. Daarnaast legt ze de dingen heel goed uit in haar lessen en ze ziet het direct wanneer je de verkeerde hulpen geeft.

  Mijn haflinger en ik hebben nu allebei weer plezier in het rijden en iedere keer is er weer vooruitgang. Het lessen bij Florence is een aanrader en ook altijd heel gezellig!

   

  Groetjes,

       Diane & Ginger

 

  Ongeveereen halfjaar geleden kwam ik toevallig Florence tegen bij een wedstrijd. We vertelde haar dat we grote problemen hadden om mijn pony Ilona de trailer in te krijgen. We hadden alles al geprobeerd, maar niks hielp. Ilona kon alleen maar steigeren en sloot zich totaal af. Wij wisten het niet meer. En van mijn ouders mocht ik niet meer op wedstrijd tot het probleem was opgelost. Florence zei dat ze een opleiding bezig was om paarden met trailer laad problemen te trainen om toch de trailer in te lopen.

  Naeen paar keren goed oefenen met Florence liep Ilona er al redelijk goed op. Nu loopt ze er gelijk op zonder haperingen en we gaan bijna elke week op wedstrijd. Sindsdien heb ik ook les van Florence. Ze helpt me zo ver mogelijk de sport in te komen met mijn temperament volle pony. In april reed ik nog in de B en nu rij ik al L2 met winst in de lente/eind winter hopen wij M1 te starten. Ook waren Ilona en ik afgelopen zomer vierde bij de regio kampioenschappen Utrecht in de L1. Dit heb ik allemaal aan haar te danken!!!!! Ik raad iedereen haar aan, omdat ze aardig is en in de lessen ook de dingen zegt die je goed doet en niet alleen de fouten die je maakt. Het trailerlaadprobleem was ook zo opgelost!!

  Florine & en mijn eigenwijze maar ook lieve E pony Ilona

 

   

  Ik heb nu een half jaar wekelijks les van Florence en met veel vooruitgang en plezier. Ze kijkt verder dan alleen de houding en zit, ze bekijkt ook continue de reactie van het paard. Als het op de ene manier niet lukt kan ze snel schakelen en een andere manier bedenken om het paard of de ruiter te helpen met problemen. Wanneer het paard lekker loopt probeert ze altijd weer een stapje verder te gaan om voor zowel de ruiter als het paard afwisseling te bieden. Ik heb Vita zelf ingereden en m.b.v. andere instructrices doorgereden echter liep ik vaak tegen het probleem aan dat ze (met name aan het begin) met de neus in de lucht liep en zich continue deed onttrekken door maar te galopperen. Vanaf les 1 zag Florence al welke hulp ik verkeerd gaf en waar Vita te heftig op reageerde. Op dit moment zijn we klaar om met wedstrijden te starten, Vita loopt een stuk rustiger en ontspannen. Ik stap elke dag met plezier op Vita en hebben samen veel rijplezier.

   

  Groetjes, Alice & Vita-Nova

 

   

  Sinds oktober 2011 heb ik les van florence. Ik was heel onzekerover mijn rijden, zat zeer gespannen en had een strenge hand ,waardoor ik altijd in gevecht was met mijn pony. ik de lessen zijn we begonnen met ontspanning en een zachte hand, en na 3 lessen merkte ik al verschil, zowel mijn pony als ik konden ademhalen tijden het rijden, en ook reden we onze 1e winstpunt in de L1. Zo ging het steeds iets beter en mijn pony heeft nu veel plezier in het werk, ook ik ben zekerder van mijn kunnen. Na 3 selecties te hebben gereden heb ik mezelf gekwalificeert voor het NK voor haflingers, dit had iknooit zonder florence kunnen bereiden...

  We trainen nu erg hard enchanel gaat dan ook met grote sprongen vooruit. Ons doel is om op het Nk in de middelmoot te eindigen en daarna zo snel mogelijk in het Z terecht te komen, en wie weet nog hoger?

  Groetjes Lisanne en Coco Chanel

 

   

   

  Ik heb inmiddels bijna een jaar les van florence. Myn paard heeft nooit echt zyn achterhand leren gebruiken. Toen ik hem kocht was goed galoperen iets wat niet makkelyk ging. Na een paar passen overkruist gaan. Gelukkig gaat t steeds beter,mede dankzy goeie oefeningen VIA florence en veel oefenen gaat t steeds beter. Daarnaast neemt florence echt de tijd voor je met lessen en heeft vaak goeie oplossingen voor problemen. Mocht je een goede instructie zoeken die ook denkt vanuit t paard, is florence zeker een aanrader!

  Gr. Charlotte en Pablo

 

   

  Hoihoi, ik ben petra en mijn paardje heet barney. Ik heb een aantal maanden les gehad van florence maar ik heb besloten om tijdelijk te stoppen ivm mijn zwangerschap. Ik heb grondwerk en dressuurles gevolgd bij florence. Ik heb dit allebei als zeer prettig ervaren. Florence is erg rustig en erg duidelijk in de uitleg, wat mij zeer aanspreekt. Ze heeft mij en mijn paardje ontzettend geholpen. Mijn paardje is een headshaker en was ook aardig scheef in zijn lichaam. Ik was de wanhoop nabij. Maar ik zag mijn paardje elke les weer zeer positief veranderen. Wat was ik blij zeg! Rechtrichten was de oplossing, ik kan mijn paardje weer heerlijk rijden en het hoofdschudden is zo goed als verdwenen. Zodra mijn kleintje is geboren ga ik het lessen bij florence gelijk weer oppakken,want ik mis het nu wel! Het lessen bij florence is voor iedereen een aanrader!

  groetjes petra en barney.

 

  Voordat ik bij Florence ging lessen reed ik Valentijn op een hele andere manier.
  Valentijn was een ontzettend sterke pony, slecht aan het been en dus erg sloom. De nageeflijkheid was ver te zoeken en door de andere manier van rijden/lessen met diverse verschillende hulpteugels werd het alleen maar een eindeloze strijd. Omdat ik gelukkig besefte dat dit niet ging werken ben ik toen gestopt met lessen. We zijn toen ongeveer een half jaartje gewoon relax gaan rijden, de nageeflijkheid gelaten voor wat het was en alleen gewerkt aan het voorwaarts rijden aan het been. Daarna

  ben ik van stal verhuisd en leerde ik Florence kennen. Al snel ben ik bij haar gaan lessen en zijn we met sprongen voor uit gegaan! We zijn weer helemaal begonnen met de basis. Hij moest ten slotte eerst voorwaarts worden voordat we verder konden komen. In het begin vond ik het erg vreemd, lange teugels en alleen op zoek naar de ontspanning en toch het voorwaarts lopen. Al snel merkte ik goede veranderingen, Valentijn werd steeds beter aan het been en we kregen allebei weer plezier in het rijden. Voorzichtig hebben we hem geprobeerd wat op te pakken, dit ging allemaal erg goed. Voor ik het wist liep hij netjes nageeflijk aan de teugel! Ook wat zijgangetjes zoals wijken, schouderbinnenwaarts konden we goed oefenen. Natuurlijk gaat nog niet alles helemaal perfect, maar het gaat steeds beter dankzij Florence!

   

  Groetjes, Jackelien en Valentine


 

   

  Voor Florence haar opleiding heeft ze mij een aantal maanden lesgegeven en ik moet zeggen dat ik er wel veel aan gehad heb. Vooral het grondwerk had ik nog nooit gedaan en daardoor ging de stelling en buiging steeds beter. Het voorwaarts-neerwaarts rijden was erg moeilijk omdat Titus zijn rug moeilijk kon loslaten. Dit ging uiteindelijk heel goed en het gaat nu stukken beter dan dat het ooit is geweest. Ik vond het heel fijn om te leren om op een vriendelijke manier toch uiteindelijk het gewenste resultaat te krijgen en moet zeggen dat die manier me ook wel heel erg aan spreekt. Ik had altijd op een andere manier mijn paarden gereden maar nu ik heb geleerd dat het ook heel anders kan gaat het rijden ook een stuk beter. Titus is meer ontspannen met rijden, let al beter op en heeft niet zo'n last meer van spierpijn na het rijden. Haar uitleg vond ik ook goed en duidelijk en liet het soms zien en voelen waardoor je nog bewuster wordt van wat je doet en voelt. Kortom mijn paard en ik hebben heel veel aan haar lessen gehad!

   

  Groetjes, Jony en Titus

 


Copyright (c) 2021 Go With  Flo. All rights reserved.

info@gowithflo.nl