HomeKennismakenDienstenNIEUWSAGENDAReferentiesContact
Clinic Dubbele Longe/ Los- en Grondwerk

 

 

 

 

 Clinic Dubbele Longe/ Los- en Grondwerk

 

 

Wil je eens iets anders doen met je paard? Of wil je meer weten over het werken met de dubbele longe of loswerken met je paard? De komende maanden geef ik diverse clinics mbt dubbele longe en los- en grondwerk.

 

Programma clinic

Bij de basis clinics zal de dag worden begonnen met een stuk theorie. Hierna zal deze theorie ook in de praktijk worden gebracht dmv een demonstratie. Hierna gaat iedereen 1 voor 1 aan de slag onder begeleiding. Deze dagen zijn in principe van 13.00 tot 18.00. Er is hierdoor maar een beperkt aantal plekken beschikbaar! Iedere combinatie heeft wel iets anders om aan te werken wat heel leerzaam is om naar te kijken.

De 'vervolg-clinic' kan alleen gevolgd worden wanneer een basis clinic is gevolgd bij Go With Flo. Bij deze clinic zal dieper in worden gegaan op de stof.

 

Deelname

Het is mogelijk deel te nemen met een eigen paard maar ook met een paard van Go With Flo. Er is voor een aantal paarden een stal of paddock aanwezig zodat je paard niet constant op de trailer hoeft te wachten. Neem wel zelf hooi mee voor je paard.

 

Aanmelden via mail: info@gowithflo.nl

Koffie/thee en lekkers aanwezig.

 

Liever een clinic op jou lokatie? Neem contact op voor de mogelijkheden!!

 

 

 

 

[Home][Kennismaken][Diensten][NIEUWS][AGENDA][Referenties][Contact]

Copyright (c) 2011 Go With  Flo. All rights reserved.

info@gowithflo.nl