HomeKennismakenDienstenNIEUWSAGENDAReferentiesContact
Scheren & Toiletteren
GedragsproblemenInstructiePaard in trainingScheren & ToiletterenPaardentransportAlg. Voorwaarden

    

   Voor het professioneel scheren en toiletteren van uw paard bent u bij mij ook op het juiste adres. Ik weet hoe belangrijk het is om een goed getoiletteerd paard te hebben voor op wedstrijd of voor de keuring, ik vind het daarom ook erg belangrijk goed werk af te leveren. U kunt er van op aan dat u paard er tiptop uit komt te zien. Al jaren verzorg ik voor honderden mensen het scheren en toiletteren van hun paarden, klein of groot, alles is welkom! De ervaring is vollop aanwezig!

    

   Scheren

    

   Zoekt u iemand die de tijd neemt om uw paard te scheren op een rustige, vriendelijke en vooral nette manier, en het liefst zonder sedatie? Dan zou ik u graag van dienst zijn! Voor het gedeeltelijk of geheel scheren van uw paard of pony, ik scheer alle patronen die u maar wilt.

   Ik werk met een geweldig, bijna geluidloos scheerapparaat, de Heiniger Exprerience en bezit ik een hele stille tondeuse, de Heiniger Saphir. Naast deze professionele scheermachines bezit ik ook nog 2 grote reserve scheeraparaten en 2 mini tondeuses voor bij het scheren van figuren. Dus ook voor het scheren van figuren bent u bij mij op het juiste adres. Voor het laten staan van figuren maar ook voor het uitscheren van figuren!!

    

   Klik hieronder op 'Voorbeelden' voor meer figuren en patronen:

   Voorbeelden

   Of zie de facebookpagina van Go With Flo voor foto's!

    

    

    

   Toiletteren

    

   Voor het volledig toiletteren van uw paard komt ik uiteraard ook graag langs. In overleg kan er veel geregeld worden en zal uw paard er precies naar uw wens bijstaan. Het opscheren van de staart en de benen, bijknippen van de oren en de kinharen, vlechten etcetc, in overleg is veel mogelijk.

    

   T/m april 2021 kunt u nog in Erichem terecht met uw paard om hem/haar daar te laten scheren/toiletteren.

   Ik kan ook op locatie komen. Mijn werkgebied is voornamelijk omgeving van Tiel en omgeving van Wernhout, gemeente Zundert; bij Breda. Daarbuiten is bespreekbaar!

    

   Prijzen zijn op verzoek verkrijgbaar.

    

 


Copyright (c) 2021 Go With  Flo. All rights reserved.

info@gowithflo.nl