HomeKennismakenDienstenNIEUWSAGENDAReferentiesContact
Scheren & Toiletteren
GedragsproblemenInstructiePaard in trainingScheren & ToiletterenPaardentransportAlg. Voorwaarden

    

   Voor het professioneel scheren en toiletteren van uw paard bent u bij mij ook op het juiste adres. Ik weet hoe belangrijk het is om een goed getoiletteerd paard te hebben voor op wedstrijd of voor de keuring, ik vind het daarom ook erg belangrijk goed werk af te leveren. U kunt er van op aan dat u paard er tiptop uit komt te zien. Al jaren verzorg ik voor vele mensen het scheren en toiletteren van hun paarden, klein, groot, lastig of niet, alles is welkom! De ervaring is vollop aanwezig!

    

   Scheren

    

   Zoekt u iemand die de tijd neemt om uw paard te scheren op een rustige, vriendelijke en vooral nette manier, en het liefst zonder sedatie? Dan zou ik u graag van dienst zijn! Voor het gedeeltelijk of geheel scheren van uw paard of pony, ik scheer alle patronen die u maar wilt.

   Ik werk met een geweldig, bijna geluidloos scheerapparaat, de Heiniger Progress en bezit ik een hele stille tondeuse, de Heiniger Saphir. Naast deze professionele scheermachines bezit ik ook nog 2 mini tondeuses voor bij het scheren van figuren. Dus ook voor het scheren van figuren bent u bij mij op het juiste adres. Voor het laten staan van figuren maar ook voor het uitscheren van figuren!!

    

   Klik hieronder op 'Voorbeelden' voor meer figuren en patronen:

   Voorbeelden

   Of zie de facebookpagina van Go With Flo voor foto's!

    

    


   Als uw paard nog niet eerder is geschoren of erg lastig is met scheren is dat geen probleem! Eventueel is het mogelijk dat ik een keer langs kom om uw paard/pony te laten wennen aan mijn scheerapparaat, het geluid en de trillingen. Ik leer uw paard dat het apparaat niet eng is, maar eigenlijk wel heel leuk kan zijn! Omdat ik in de afgelopen jaren heb gemerkt dat paarden hierna veel gemakkelijker en sneller te scheren zijn heeft dit uiteraard mijn voorkeur. Zelfs de moeilijke paarden die voorheen altijd sedatie kregen door de dierenarts, heb ik gewoon zonder sedatie geschoren. Voor dit extra-bezoekje reken ik alleen de benzinekosten. Waarom zullen we moeilijk doen als het ook makkelijk kan?

    

   Toiletteren

    

   Voor het volledig toiletteren van uw paard komt ik uiteraard ook graag langs. In overleg kan er veel geregeld worden en zal uw paard er precies naar uw wens bijstaan. Het opscheren van de staart en de benen, bijknippen van de oren en de kinharen, vlechten etcetc, in overleg is veel mogelijk.

    

   Ik ben werkzaam in de omgeving van Erichem (ten noord-westen van Tiel). Binnen een afstand van 10 km. om Erichem heen reken ik geen reiskosten. Daarbuiten komt er reiskostenvergoeding bij.

    

   Prijzen zijn op verzoek verkrijgbaar.

    

 


Copyright (c) 2011 Go With  Flo. All rights reserved.

info@gowithflo.nl