HomeKennismakenDienstenNIEUWSAGENDAReferentiesContact
Paard in training
GedragsproblemenInstructiePaard in trainingScheren & ToiletterenPaardentransportAlg. Voorwaarden

    

    

    

   Vanwege de opbouw van ons huis en de stallen heeft het even geduurd voor wij paarden in training konden nemen. Maar alles is klaar! Uw paard kan in volpension komen te staan, waarbij de gezondheid van uw paard voorop staat. Juiste voeding, voldoende beweging en contact met soortgenoten, het zal ze niets ontbreken. Overdag staan de paarden in de paddock of wei en snachts op stal. Er word 5 keer per dag hooi gevoerd wat gehaald word van eigen land. 2 keer per dag krachtvoer naar keuze.

    

   Op dit moment zijn de stallen vol!

    

   Ik kan natuurlijk ook op locatie komen voor het trainen van uw paard. Mail gerust voor meer informatie en de prijzen. In overleg is er veel mogelijk dus mocht u een ander aanbod willen doen, schroom niet en mail!

    

   Ik ben werkzaam in de omgeving van Erichem (ten noord-westen van Tiel), maar ik kom ook regelmatig in de buurt van Gouda en omstreken. Binnen een straal van 15 km. om Erichem heen en om Gouda heen reken ik geen reiskosten (Omgeving Gouda moet voor mij dan wel te combineren zijn met andere afspraken). Daarbuiten komt er reiskostenvergoeding bij, tenzij ik voor meerdere paarden of lessen tegelijk kan komen, maar dat gaat in overleg.

    

   Prijzen zijn op verzoek verkrijgbaar.

 

 


Copyright (c) 2011 Go With Flo. All rights reserved.

info@gowithflo.nl